"

 

Containere maritime pentru depozitare sunt solutii rapide pentru orice problema pe care o intampinati in vederea depozitarii diferitelor materiale sau echipamente . Vindem toata gama de containere si facem livrari in : containere Bucuresti , containere Sibiu , containere Constanta , containere Brasov , containere Timisoara , containere Arad , containere Iasi , containere Baia Mare , containere Galati si in toata tara fara exceptie . Containere maritime second hand si containere maritime noi .

"

 

 

"

 

 

 

Puteţi folosi containerele maritime uzate în orice domeniu (de exemplu, ca depozit de anvelope şi materiale sau container de transport), deoarece acestea reprezintă soluţia optimă pentru problemele dumneavoastră de depozitare şi de transport. Bineînţeles, containerele noastre maritime utilizate pentru transport sunt prevăzute cu o plăcuţă CSC validă. Toate tipurile de containere menţionate au o uşă dublă care se deschide în întregime, dispusă pe partea îngustă.

 

 

Oferta Pret Containere

Oferim containere modulare (birou - santier - locuinta ) de vanzare sau de inchiriat in toate localitatile tarii la preturi mici.

Preturi Producator

Telefon info clienti:
0723 56 99 29

Social Icons