Free cookie consent management tool by TermsFeed

Containere de locuit - Alternativa Casei Traditionale

Containere de Locuit
Preturi producator
Livrare rapida
Gama variata
Calitate superioara
Proiecte 3D gratuit
Preturi mici

Containerele de locuit reprezinta o varianta moderna alternativa la casa traditionala. Efectivitatatea containerelor de locuit consta in durabilitatea, versatilitatea si accesibiliatea lor. Există multe motive pentru care oamenii aleg sa achizitioneze containere de locuit. Ele oferă un stil unic și o arhitectură îndrăzneață care atrage toate categoriile de varsta. Sunt mai accesibile decât casele tradiționale și oferă mai multă flexibilitate în locul în care se află. Panourile sandwich, care fac containerele de locuit excelent din punct de vedere al izolației, sunt aplicate pe toți pereții și acoperișurile clădirii.
Containerele dormitor sunt o solutie excelenta pentru cazurile in care exista nevoie de spatii de dormit suplimentare, cum ar fi in cadrul unui centru de cazare sau a unui campus de studenti. Acestea pot fi dotate cu paturi, dulapuri si alte facilitati necesare pentru o odihna confortabila. De asemenea containerele de locuit sunt o solutie ideala pentru situatiile de urgenta sau de renovare/construire, cum ar fi cutremur, inundatie sau alte calamitati. Acestea sunt ideale pentru a oferi chiar si adapost temporar persoanelor afectate.

 

Avantaje containere de locuit

 

Costul

Containerele dormitor au un pret mai redus de constructie decât casele tradiționale. Acest lucru se datorează faptului că sunt fabricate din materiale reciclate și necesită mai puțină muncă pentru a le construi. Pe site-ul nostru poti gasi containere de locuit incepand cu 3900.00 Euro

Durabilitatea

Containerele de locuit sunt durabile și pot rezista la condiții meteorologice extreme. Acest lucru se datorează faptului că sunt fabricate din oțel rezistent cu pereti izolati cu panouri sandwich, care ofera protectie termica si fonica.

Modulare

Containerele de locuit sunt usor de modificat. Exista posibilitatea de combinare a mai multor containere pentru a crea un spatiu de locuit mult mai mare, pe placul dumneavoastra.

Mobile

Se poate folosi un serviciu dedicat de transport pentru a ridica și a muta o casă cu un singur container oriunde in lume.

Stilul

Containerele de locuit pot fi decorate cu o combinatie de mobilier modular si reciclat pentru a profita din plin de spatiu. Acest lucru creeza un stil unic, in special pentru cei care doresc sa practice designul minimalist.

Odata semnat contractul, preturile nu vor mai suferi modificari, raman neschimbate pe tot parcursul colaborarii.

Daca doriti sa cumparati containere in Galati sau pentru alte localitati din tara beneficiind de calitate inalta la preturi de producator va rugam sa ne contactati la telefon 0723 56 99 29 sau la e-mail info@palmex.ro

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙