Free cookie consent management tool by TermsFeed

Containere Birou - Spatioase si Echipate

 
Preturi producator
Livrare rapida
Gama variata
Calitate superioara
Proiecte 3D gratuit
Preturi mici

Containerele birou sunt fabricate din panouri sandwich si structura din otel. Sunt proiectate pentru a fi usor de instalat (realizate in Sistem LEGO, pentru a fi usor de montat si demontat), de transportat si reutilizat, fiind ideale pentru locatii temporare, mobile sau o solutie rapida de a desfasura o activitate ce tine de afacerea, business-ul tau. Le putem echipa complet sau partial, in functie de necesitatile afacerii tale.  

Containerele birou ofera un spatiu sigur, flexibil si economic. 
 

Avantajele containere birou

 

Eco-friendly

Reciclarea containerelor vechi pentru a crea ceva util este unul dintre principalele avantaje ale unui container birou. Există containere care nu sunt utilizate în prezent, și, prin reutilizarea lor în acest fel, este o modalitate excelentă de a le oferi un nou scop.

Spatios

În timp ce un container birou poate suna prea mic pentru a oferi spațiu amplu de birou, există o mulțime de opțiuni care pot oferi spațiu adecvat. Un container birou de dimensiuni medii este perfect pentru a oferi spațiu de birou, precum și depozitare pentru birou, pentru 1 – 2 persoane.

Transportabil

Un avantaj major al unui container birou este că poate fi transportat cu ușurință. Dacă afacerea dumneavoastra trebuie să se mute, un container mai mic poate fi transportat cu un camion - ceea ce înseamnă că vă puteți duce biroul aproape oriunde.

Gama Variata

Poti alege oricare dintre variantele noastre de containere birou. Dispunem de containere birou atat cu o fereastra cat si cu doua.

Container Birou Palmex

Temporar

Containerele birou pot fi permanente. Cu toate acestea, funcționează bine și pentru spațiile de birouri temporare, cum ar fi pe un șantier sau în timpul unui proiect de renovare în clădirea dvs. actuală de birouri.

Odata semnat contractul, preturile nu vor mai suferi modificari, raman neschimbate pe tot parcursul colaborarii.

Daca doriti sa cumparati containere in Galati sau pentru alte localitati din tara beneficiind de calitate inalta la preturi de producator va rugam sa ne contactati la telefon 0723 56 99 29 sau la e-mail info@palmex.ro.

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙