Free cookie consent management tool by TermsFeed

Containere Modulare - Solutia afacerii tale

 
Preturi producator
Livrare rapida
Gama variata
Calitate superioara
Proiecte 3D gratuit
Preturi mici

Containerele modulare sunt fabricate din panouri sandwich si structura din otel. Sunt proiectate pentru a fi usor de instalat (realizate in Sistem LEGO, pentru a fi usor de montat si demontat), de transportat si reutilizat, fiind ideale pentru locatii temporare, mobile sau o solutie rapida de a desfasura o activitate ce tine de afacerea, business-ul tau. Le putem echipa complet sau partial, in functie de necesitatile afacerii tale.  

Containerele modulare ofera un spatiu sigur, flexibil si economic. 
 

Avantajele containerelor modulare

 

Eco-friendly

Reciclarea containerelor vechi pentru a crea ceva util este unul dintre principalele avantaje ale unui container modular. Există containere care nu sunt utilizate în prezent, și, prin reutilizarea lor în acest fel, este o modalitate excelentă de a le oferi un nou scop.

Spatios

În timp ce un container birou poate suna prea mic pentru a oferi spațiu amplu de birou, există solutia de containere modulare. Prin unirea mai multor containere Hi-FIX se pot obtine spatii de pana la 6x9.6m, destinate pentru depozitare, birouri sau spatii comerciale.

Transportabil

Un avantaj major al containerelor modulare este că pot fi transportate cu ușurință. Dacă afacerea dumneavoastra trebuie să se mute, containerele pot fi transportate cu camioane - ceea ce înseamnă că vă puteți duce biroul aproape oriunde.

Gama Variata

Poti alege oricare dintre cele 3 dimensiuni disponobile. Optional la containerele modulare puteti adauga geamuri suplimentar, in functie de necesitati.

Container Birou Palmex

Temporar

Containerele birou pot fi permanente. Cu toate acestea, funcționează bine și pentru spațiile de birouri temporare, cum ar fi pe un șantier sau în timpul unui proiect de renovare în clădirea dvs. actuală de birouri.

Odata semnat contractul, preturile nu vor mai suferi modificari, raman neschimbate pe tot parcursul colaborarii.

Daca doriti sa cumparati containere in Galati sau pentru alte localitati din tara beneficiind de calitate inalta la preturi de producator va rugam sa ne contactati la telefon 0723 56 99 29 sau la e-mail info@palmex.ro.

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙