Free cookie consent management tool by TermsFeed

Containere Frigorifice - Solutii pentru depozitare

 
 
Preturi producator
Livrare rapida
Gama variata
Calitate superioara
Proiecte 3D gratuit
Preturi mici

Containerele frigorifice sunt fabricate din panouri sandwich si structura din otel. Sunt proiectate pentru a fi usor de instalat (realizate in Sistem LEGO, pentru a fi usor de montat si demontat), de transportat si reutilizat, fiind ideale pentru locatii temporare, mobile sau o solutie rapida de a desfasura o activitate ce tine de afacerea, business-ul tau. Le putem echipa complet sau partial, in functie de necesitatile afacerii tale.  

Containerele frigorifice ofera un spatiu sigur, flexibil si economic. 
 

Avantaje Containere Frigorifice

 

Durabilitate

Containerele frigorifice sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, ceea ce le face o alegere sustenabilă. De asemenea, ele pot fi reutilizate și reciclate, contribuind la reducerea impactului asupra mediului și promovând practici ecologice.

Spatios

 Aceste containere sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și capacități, pentru a se potrivi diferitelor nevoi de transport și depozitare, de la containere mici și portabile la containere de dimensiuni mari, există o varietate de opțiuni disponibile.

Transportabil

Un avantaj major al containerelor frigorifice este că pot fi transportate cu ușurință. Acestea va ofera condiții optime pentru transportul și stocarea mărfurilor care necesită temperaturi reci constante.

Gama Variata

Poti alege oricare dintre culorile disponobile. Optional la containerele frigorifice puteti adauga rafturi pentru depozitare, in functie de necesitati.

Container Birou Palmex

Utilizare

Containerele frigorifice sunt folosite în principal în industria alimentară, farmaceutică și chimică, unde păstrarea mărfurilor în condiții de temperatură controlată este esențială pentru menținerea calității și siguranței acestora.

Odata semnat contractul, preturile nu vor mai suferi modificari, raman neschimbate pe tot parcursul colaborarii.

Daca doriti sa cumparati containere in Galati sau pentru alte localitati din tara beneficiind de calitate inalta la preturi de producator va rugam sa ne contactati la telefon 0723 56 99 29 sau la e-mail info@palmex.ro.

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙