Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cabine de paza - paza si protectie

De vanzare la cele mai avantajoase preturi
 
Cabina de paza Fiber 1
Cabina de paza Fiber 1
de la: 1950,00 EUR

Dimensiune: 1.5x1.5x2.5 m
Cabina de paza Fiber 2
Cabina de paza Fiber 2
2150,00 EUR
Dimensiune: 1.5x2.2x2.5 m
Cabina de paza Fiber 3
Cabina de paza Fiber 3
de la: 2450,00 EUR
Dimensiune: 2.2x2.2x2.5 m
Cabina de paza Sandwich 1
Cabina de paza Sandwich 1
de la: 2150,00 EUR
Dimensiune: 1.45x1.45x2.3 m
Cabina de paza Sandwich 2
Cabina de paza Sandwich 2
de la: 2300,00 EUR
Dimensiune: 1.45x2.2x2.3 m
Cabina de paza Sandwich 3
Cabina de paza Sandwich 3
de la: 2650,00 EUR
Dimensiune: 2.2x2.7x2.3 m
Preturi producator
Livrare rapida
Gama variata
Calitate superioara
Proiecte 3D gratuit
Preturi mici

Cabinele de pază sunt soluții eficiente pentru a asigura securitatea locațiilor publice și private, fiind utilizate în diverse domenii precum construcții, zone industriale, șantiere, parcuri, zone comerciale sau rezidențiale.

Aceste gherete de paza sunt construite din materiale de calitate superioară, fiind proiectate pentru a oferi o protecție optimă împotriva factorilor externi, precum intemperii, furtuni sau vandalism. De asemenea, acestea sunt prevăzute cu toate facilitățile necesare unui post de pază, cum ar fi sisteme de iluminat, încălzire, ventilație, prize electrice, ferestre și uși glisante, dar și cu sistem de securitate pentru a proteja bunurile și persoanele din zona respectivă.

Container paza - asigura toate necesitatile dumnevoastra

Cabinele de pază sunt disponibile în diferite dimensiuni și configurații, astfel încât să poată fi adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Acestea pot fi dotate cu sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă și alte dispozitive de securitate pentru a asigura o protecție maximă.

In plus, containerele de paza sunt construite pentru a fi rezistente și durabile, astfel încât să poată face față condițiilor de mediu, cum ar fi temperaturile extreme, umiditatea sau vântul puternic. Acestea pot fi personalizate pentru a fi izolate termic și fonic, astfel încât să poată fi utilizate și în zone cu zgomot puternic sau temperaturi extreme.

Cabinele de pază sunt o soluție eficientă și economică pentru a asigura securitatea locațiilor publice și private. Acestea sunt construite din materiale de calitate superioară, oferind protecție maximă împotriva factorilor externi și dotate cu toate facilitățile necesare unui post de pază. Acestea pot fi personalizate și adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client, oferind astfel o soluție de securitate optimă și durabilă.

Odata semnat contractul, preturile nu vor mai suferi modificari, raman neschimbate pe tot parcursul colaborarii.

Daca doriti sa cumparati containere in Galati sau pentru alte localitati din tara beneficiind de calitate inalta la preturi de producator va rugam sa ne contactati la telefon 0723 56 99 29 sau la e-mail info@palmex.ro

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙