Avantajele pe care le prezinta corturilw din containere; mobilitate, depozitare ușoară, ușor de montat și demontat, diferite dimensiuni și culori, pot fi conectate între ele pentru a crea spații mai mari, piese de schimb întotdeauna pe stoc

Corturile industriale sunt construite dintr-o structura metalică, peste care se aplică o prelată rezistentă, făcută dintr-o țesătură impregnată cu PVC, astfel încât să se formeze un spațiu de dimensiuni mari, în care se pot depozita diferite obiecte, se pot crea showroom-uri sau se poate lucra. Se pot amplasa pe diverse tipuri de teren și nu necesită o pregătire deosebită a suprafeței pe care vor fi amplasate. Se poate realiza ușor o podea specială pentru cort sau se pot prinde pe o platformă de beton.

De asemenea corturile industriale sunt și foarte ușor de întreținut, ele având o suprafață lucioasă care se spală extrem de ușor prin simplă folosire a apei.

Acestui tip de construcții, corturi altfel zis, i se pot atribui variate intrebuințări / utilizări, cum ar fi cort de evenimente, hale industriale, corturi de depozitare, terenuri de sport, garaje, corturi comerciale, corturi de expoxiții, corturi pentru animale etc.

La cerere oferim instalare și reparare în toată țară.

Tipuri containere de vanzare

Avantajele pe care le prezinta corturilw din containere; mobilitate, depozitare ușoară, ușor de montat și demontat, diferite dimensiuni și culori, pot fi conectate între ele pentru a crea spații mai mari, piese de schimb întotdeauna pe stoc

  • Corturi Containere T515

  • Corturi Containere T606

  • Corturi Containere T825

  • Corturi Containere T912

  • Corturi Containere T920

  • Corturi Containere TC-403

  • Corturi Containere TC-806

     

 

 

 

"

 

Societatea noastră comercializează corturi din structuri metalice din oțel galvanizat, acoperite cu prelata PVC cu inserție textilă. Structura de rezistență este realizată din cadre transversale, ferme, compuse din grinzi cu zăbrele (stâlpi și căpriori) dispuse pe direcția transversală a construcției, executate din profile rectangulare de oțel laminat. Scheletul cortului este compus din aceste cadre transversale, respectiv panouri longitudinale si/sau grinzi care fac legatura între cadrele transversale.

"

 

 

"

 

 

 

Cu ajutorul profilelor arcuibile puteți crea un spațiu de stocare temporar sau spațiu de lucru în cel mai scurt timp. O modalitate ideală de a face un adăpost temporar și de a proteja materialele de soare, vânt și precipitații. Pur și simplu poziționați două module (adesea deja prezente pe șantierele de construcție) paralele unul cu altul și montați copertina între recipiente. Acestea sunt utilizate pe scară largă de companiile de construcții sau drept “adăpost pentru șantiere” pentru tăiere, sudare și depozitare.

 

 

Oferta Pret Containere

Oferim containere modulare (birou - santier - locuinta ) de vanzare sau de inchiriat in toate localitatile tarii la cele mai mici preturi.

Preturi Producator

Telefon info clienti:
0723 56 99 29

Social Icons