Compania Palmex CM produce, comercializeaza si inchiriaza containere metalice monobloc, in toate localitatile din Romania. Containerele monobloc sunt realizate respectand normele ISO, dupa cele mai noi si exigente standarde in domeniu. Containerele monobloc sunt comercializate si inchiriate la preturi de producator. Ele pot fi livrate si montate rapid oriunde in tara, in deplina siguranta cu masini speciale si personal calificat.

Containerele metalice monobloc sunt perfecte pentru diverse destinatii:

  • containere birou

  • containere vestiar

  • containere adapost pentru personalul care lucreaza pe santier

  • containere grup sanitar

  • containere magazin

  • containere garaj

  • containere frigorifice

  • containere cabina paza

si altele.


Containerele metalice monobloc de vanzare sau de inchiriat sunt noi si pot fi dotate si utilate in functie de nevoile clientului cu instalatie de incalzire, aer conditionat, pat, bucatarie, cabina dus, toaleta, birouri, mobila, scari exterioare.

Containere metalice monobloc noi livrate la cheie

Compania Palmex CM livreaza containere metalice monobloc noi, la cheie, realizate la comanda in functie de cerintele clientului, termenul de executie fiind intre 3 si 25 de zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii.

Avantajele containerelor monobloc sunt: pot fi realizate la comanda si utilate in functie de cerintele clientului, se monteaza rapid si simplu fiind gata de utilizare imediat, sunt livrare in siguranta de specialistii nostri oriunde pe teritoriul Romaniei, necesita o suprafata mica de instalare si pot fi amplasate si supraetajat, sunt foarte solide si rezistente in timp la intemperii si cutremure, sunt izolate termic si fonic.
Containerele monobloc sunt realizate pe o structura metalica profilata la rece, cu grosimea intre 3 si 12 mm. Normele ISO de constructie a containerelor sunt respectate si in privinta imbinarii planseului si acoperisului.

Containerele monobloc au planseul alcatuit din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, vata minerala de sticla cu norma C1 de 100 mm, OBS de exterior de 18 mm si linoleum PVC pentru trafic intens. Rezistanta portanta este de 400 kg/m2.
Containerele monobloc au acoperisul alcatuit din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, membrana hidroizolatoare, vata minerala cu norma C1 100 mm, pal melaminat de 18 mm, pe o structura metalica profilata la rece prevazuta cu un canal de drenare a apei. Acoperisul containerelor metalice monobloc este dotat cu instalatie electrica. Rezistenta portanta este de 250 kg/m2.

Containerele metalice monobloc pe care le vindem si le inchiriem au stalpi de sustinere profilati la rece din tabla cu o grosime de 3 mm.
Peretii containerelor monobloc sunt formati din panou sandwich poliuretan tip C1 30 mm dar la cerere pot fi si de alte grosimi.
Containerele monobloc au usa exterioara PVC 800/2000 mm cu fereastra PVC oscilobatanta si geam termopan de 1000/1000 mm.
Containerele monobloc dispun de instalatie electrica atat in exterior cat si in interior. Instalatia electrica exterioara a containerelor metalice monobloc este formata dintr-o priza de 220 V (16A/ 32A Legrand) si o agrafa pentru impamantare. Instalatia interioara a containerelor metalice monobloc este formata dintr-un tablou de sigurante automate (10A si 25A), doua prize duble IP 55, un comutator si doua lampi neon 2 x 18 IP 65.

In cazul containerelor metalice monobloc amenajate pentru a servi drept grup sanitar cu dus si/sau WC, izolatia hidrofoba a podelei este realizata cu polifon dispus in scafa. Acest tip de containere pot fi executate in termenul comunicat, optional, in baza comenzii ferme primite din partea clientului. Compartimentarea si pozitionarea dusurilor, wc-urilor si a altor elemente sanitare se realizeaza conform planului stabilit impreuna cu clientul si cuprins in cadrul comenzii ferme si a contractului.
Instalatia sanitara cu care va fi utilat containerul metalic monobloc este executata din polipropilena si componente ale acesteia.
Alimentarea cu apa a grupului sanitar se va face printr-o intrare de ¾ toli iar iesirea printr-o teava PVC Ø 110.

Containere metalice monobloc noi la cele mai mici preturi

Compania Palmex CM vinde si inchiriaza containere metalice monobloc noi la cele mai mici preturi de pe piata, preturi de producator, pe tot teritoriul tarii. Acestea sunt negociabile pentru un volum mai mare de containere sau pentru perioade lungi de inchiriere.

Termenul de executiei si preturile sunt stabilite in functie de cerintele clientului si sunt stipulate in contract urmand ca pe parcursul colaborarii sa nu sufere modificari ori cresteri nejustificate.


Containerele metalice monobloc pot fi inchiriate numai pentru perioade de cel putin 4 luni.

Super Oferte la Containere - Locuit - Birou - Santier - de vanzare

Oferta Pret Containere

Oferim containere modulare (birou - santier - locuinta ) de vanzare sau de inchiriat in toate localitatile tarii la cele mai mici preturi.

Preturi Producator

Telefon info clienti:
0723 56 99 29

Social Icons