Preturi mici. Livrare rapidă din stoc. Gama Variata. Comandă acum!

Containere modulare metalice de vanzare si de inchiriat la cele mai mici preturi

Containerele modulare metalice de vanzare si de inchiriat sunt disponibile la cele mai mici preturi. Firma noastra comercializeaza si inchiriaza containere modulare metalice de cea mai buna calitate, rezistente si dotate cu geam termopan si covor PVC, disponibile pentru toate localitatile tarii.

 containere metalice modulare si monobloc

In functie de dorinta si nevoile clientului, containerele modulare pot fi partial sau complet utilate cu tot ceea ce este nevoie pentru buna desfasurare a activitatii pentru care sunt cumparate sau inchiriate:

Containerele modulare disponibile pentru inchiriat sau cumparat pot fi dotate cu grup sanitar. In functie de preferinte, containerele modulare pot dispune de dus, wc, pisoar, lavoar, oglinzi, savonier sau boilere. Containerele modulare metalice pot avea orice suprafata doreste clientul sa cumpere sau sa inchirieze. Pot fi containere modulare metalice simple sau containere modulare metalice complexe, cu scara exterioara sau fara.

Dotari Containere Modulare

Containerele modulare metalice au planseul format din patru piese de colt cu sistem twist lock. Sunt din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, dispun de structura metalica profilata la rece cu vata minerala de sticla norma C1 de 100 mm, OSB de exterior 18 mm si linoleum PC trafic intens. Rezistenta portanta este de 400 kg/m2.
Acoperisul containerelor modulare metalice de vanzare si de inchiriat este format din patru piese de colt sistem twist lock, au structura metalica profilata la rece si prevazuta cu canal de drenare a apei. Este realizat din tabla zincata dublu faltuita 0,5 mm. Dispune de membrana hidroizolatoare. Are vata minerala 100 mm norma C1 si pal melaminat de 18 mm. Este dotat cu instalatie electrica. Rezistenta portanta este de 250 kg/m2.

Acoperisul containerelor modulare metalice de vanzare si de inchiriat este sustinut de stalpi profilati la rece din tabla cu o grosime a materialului de 3 mm.
Peretii containerelor modulare metalice disponibile pentru inchiriere si pentru cumparare sunt formati din panou sandwich poliuretan tip C 1 50 mm. La cererea clientului se pot executa si alte grosimi. Usa este 800 x 2000 PVC sau usa metalica Ninz. Fiecare perete dispune de 2 ferestre PVC oscilobatante 1000/1000 cu geam termopan.
Containerele modulare metalice de vanzare si inchiriere dispun de instalatie electrica atat in exterior cat si in interior. Instalatia electrica din exterior este formata din doua prize exterioare de 380 V la 32 A si agrafa pentru impamantare. Instalatia electrica din interior este formata dintr-un tablou cu sigurante automate de 10 A/25 A, doua prize duble IP55, un comutator si doua lampi neon 2 x 18 IP 65.

Containerele modulare metalice in sistem LEGO

Containerele modulare metalice sunt realizate in sistem LEGO de aceea montarea lor si demontarea se fac usor. Containerele modulare sunt disponibile pentru cumparare sau inchiriere la cele mai mici preturi, sunt foarte practice si usor de transportat de aceea ele reprezinta cea mai eficienta solutie pentru orice tip de afacere.
Forma noastra comercializeaza si inchiriaza containere modulare metalice la cele mai mic preturi.

Pentru perioade lungi de timp sau volum mare de containere preturile pot fi negociate. Odata semnat contractul, preturile nu vor mai suferi modificari, raman neschimbate pe tot parcursul colaborarii.

Inchiriati sau sa cumparati containere in Galati la preturi de producator

Daca doriti sa inchiriati sau sa cumparati containere in Galati beneficiind de calitate inalta la preturi de producator va rugam sa ne contactati la telefon 0723 56 99 29 sau la e-mail: info@palmex.ro

Super Oferte la Containere - Locuit - Birou - Santier - de vanzare

Oferta Pret Containere

Oferim containere modulare (birou - santier - locuinta ) de vanzare sau de inchiriat in toate localitatile tarii la cele mai mici preturi.

Preturi Producator

Telefon info clienti:
0723 56 99 29

Social Icons