containere de magazin

Suntem o societate specializata in productia de containere magazin, containere de prezentare. Vindem si inchiriem containere magazin in toate localitatile din Romania. Pot fi containere magazin dotate cu aparate de aer conditionat, cu baie sau alte dotari, conform cu cerintele clientului. Containerele magazin realizate de Palmex respecta normele ISO ceea ce garantează standarde ridicate de nivel european, containere magazin au um schelet metalic profilat la rece, pe care sunt aplicate panouri de tip sandwich poliuretan C 1 50 mm reusind astfel sa oferim preturi competitive, containere magazin modulare in sistem logo permit realizarea de structuri complexe pe mai multe nivele. Containerele magazin pot fi modificate prin adaugarea de noi corpuri sau pot fi demontate sau realocate, realizam transportul containerelor cu utilaje speciale dotate cu macara si personal calificat. Dispunem de o flota de camioane cu care realizam transportul de containere magazoin si containere de prezentare si pentru alte socetati ce au nevoie sa transporte containere magzain si containere de prezentare.

 containere de prezentare

CONTAINERELE REALIZATE DE FIRMA PALMEX C.M. S.R.L. AU UN GRAD RIDICAT DE CONFORT SI O DURATA DE VIATA ÎNDELUNGATA, PRODUSELE NOASTRE REPREZINTA CEA MAI POTRIVITA SOLUTIE DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR SI CALITATIV. PORTOFOLIU NOSTRU O DOVEDESTE.

Super Oferte la Containere - Locuit - Birou - Santier - de vanzare

Oferta Pret Containere

Oferim containere modulare (birou - santier - locuinta ) de vanzare sau de inchiriat in toate localitatile tarii la cele mai mici preturi.

Preturi Producator

Telefon info clienti:
0723 56 99 29

Social Icons