Free cookie consent management tool by TermsFeed

Riflaj decorativ lemn compozit

 
Palmex | Panouri fotovoltaice

Adauga eleganta si finisaj profesional containerelor monobloc, imbunatatind aspectul general al acestora prin folosirea riflajelor decorative. Ele pot fi adaptate pentru a reflecta identitatea de brand și pentru a crea un mediu captivant și atrăgător pentru clienti.

 
MATERIAL
Panourile sunt fabricate din polistiren dur, un material modern care este 100% reciclabil si foarte usor de intretinut. Aceasta înseamnă că panourile pot fi instalate chiar și in zone cu umezeala sau în zone mai solicitante, cum ar fi hol, zona de lucru sau bucătărie.
Datorită materialului și structurii sale spațiale, panourile ajută la izolare fonică a interiorului și elimină reverberația și ecoul în încăperile mai mari. Instalarea panourilor Linerio este rapidă și ușoară. Se montează cu adeziv și pot fi tăiate cu ușurință la dimensiunea dorită.
FRUMOASE SI PRACTICE
Panourile Linerio oferă o adevărată libertate de aranjare. Sunt disponibile în trei lățimi de lamele: S, M și L și în șapte culori. Ele pot fi combinate liber și pot fi aranjate în diferite unghiuri - pe pereți sau tavane. Datorită combinației dintre caracteristicile estetice unice și caracteristicile tehnice, Linerio este potrivit in orice design interior.
IMPERMEABILE
Panourile Linerio sunt complet impermeabile, pot fi în contact constant cu umezeala și sunt ideale pentru a fi montate la exterior sau la amenajarea băii. Ajungând de la podea la tavan, vor mări optic un spațiu mic. Cele mai înguste vor fi un plus izbitor pentru un spatiu mic, în timp ce cele mai largi vor avea grijă de echilibrul într-o incapere mare.;
  

PRODUSE DECORATIVE LINERIO

Veți concepe și veți realiza proiecte extraordinare de amenajări si design. Avem produsele potrivite pentru toate proiectele, indiferent de cerințe. Puteți alege dintr-o gamă variată de dimensiuni si culori care corespund unor tendințe specifice

LINERIO S-line dimensiune 265 x 12.2 x 1.2 cm
- Panourile Linerio S-Line fac camera să pară mai înaltă și mai confortabilă. Ele ajută sa scoateti in evidențierea anumite zone din interior. Lamelele subțiri deschise de culoarea lemnului pot fi folosite și în hol sau bucătărie. Sunt realizate din material modern, făcându-le durabile și ușoare. Panourile Linerio elimină ecoul în interior. Sunt rezistente la zgârieturi, ușor de curățat și complet reciclabile. Se pot instala si in incaperi cu umiditate crescuta
Panou fotovoltaic
LINERIO M-line dimensiune 265 x 12.2 x 1.2 cm
Panourile Linerio M-Line sunt un plus atrăgător pentru designul interior. Acestea pot fi montate pe perete sau tavan in livingul casei, dormitor sau hol. Sunt confectionate din material usor si durabil, ceea ce le face usor de curatat. Lamelele spațiale calmează camera și îmbunătățesc acustica. Sunt rezistente la murdărie și zgârieturi. Se pot instala si in bucatarie sau baie, in afara locurilor aflate in contact direct cu apa. Panourile Linerio vă permit să schimbați rapid decorul. Ele pot fi tăiate convenabil la dimensiunea dorită.
riflaj
LINERIO L-line dimensiune 265 x 12.2 x 1.2 cm
Panourile Linerio L-line pot fi montate pe perete sau tavan. Lamele largi vor fi un plus atractiv pentru interioarele decorate în stil modern. Acestea vă vor permite să evidențiați o zonă selectată a camerei și să calmați spațiul. Produsul este ușor și durabil.
 
INTRETINERE MINIMA
Produsele se curata foarte usor.
MONTAJ SIMPLU
Montajul se poate face cu adeziv sau autofiletante.
CONSULTANTA
Oferim servicii de consultanță specializată.
ÎN PAS CU TEHNOLOGIA
Sunt folosite materiale de ultima generatie.

   
Descoperă stilul si eleganta prin folosirea riflajelor decorative.

 

Contactează-ne acum transformă-ți spațiul modular într-un container unicat!

Contact
 
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙