Inchiriem containere metalice modulare si containere metalice monobloc in toate localitatile tarii. Containerele se inchiriaza la cele mai mici preturi. Containerele pot fi inchiriate pe diverse perioade de timp, in functie de dorinta clientului.

Containerele modulare de inchiriat produse din materiale sigure

Containerele modulare de inchiriat sunt produse din materialele cele mai bune si sigure, respectand normele ISO. Containerele metalice modulare si monobloc pe care le inchirirem au usi exterioare anti-efractie din metal si ferestre plasate pe toate partile din termopan. Containerele dispun de covoare rezistente din PVC.
Containerele disponibile pentru inchiriere pot fi concepute dupa nevoile si preferintele clientului. Containerele de vanzare pot avea orice forma, suprafata sau dimensiune, pot fi containere metalice simple sau containere metalice complexe, amenajate mai mult sau mai putin, cu scara exterioara sau fara.

Inchiriere Containere modulare si monobloc lai preturi mici

Containerele modulare si monobloc pe care le puteti inchiria la cele mai mici preturi indiferent pentru ce perioada si din ce localitate a tarii sunteti, pot avea orice suprafata. Ele pot fi utilizate pentru diverse destinatii: containere metalice de santier, containere modulare de birou, containere pentru depozit, containere pentru locuit. In functie de dorintele clientului containerul de inchiriat poate fi utilat complet si poate indeplini rol de bucatarie, dormitor sau grup sanitar.
Containerele modulare sau monobloc de inchiriat in toata tara sunt dotate cu instalatii electrice complete si dispun de sisteme de climatizare. Ferestrele au geam termopan cu sistem de deschidere oscilobatanta.

Inchirierea containerelor modulare o solutie ieftina

Inchirierea containerelor modulare reprezinta cea mai ieftina, practica, usoara si curata solutie de amenajare rapida a spatiului cu diverse destinatii: de birou, depozit, evenimente speciale, locuinta temporara, paza, sala de mese, vestiare, conferinte, sedinte, team building, puncte de ajutor sau locuinta temporara in cazul unor calamnitati. Containerele modulare pe care le puteti inchiria in forma in care se pliaza perfect nevoilor firmei dumneavoastra, acopera rapid necesarul de spatiu.
Containele metalice modulare pentru inchiriat pot avea diverse forma si suprafete. Va putem pune la dispozitie chiar si cele mai atipice containere, timpul de executie fiind diferit in functie de complexitate, de la 3 la 21 de zile lucratoare.

Costul inchirierii containerelor metalice modulare sau monobloc se stabileste la inceput si se conseamneaza in contract, fiind respectate pe tot parcursul colaborarii. Firma noastra nu majoreaza preturile pe parcurs invocand diverse motive, ele ramand fixe, conform celor stabilite impreuna cu clientul.
Livrarea si montarea containerelor modulare de inchiriat se face in deplina siguranta cu ajutorul utilajelor autospeciale prevazute cu macara si alte dotari specifice. Containerele metalice modulare si monobloc sunt disponibile pentru toate localitatile tarii.

Factura pentru inchirierea containerele metalice monobloc sau modulare se va achita in termenul prevazut, in RON la cursul BNR din ziua respectiva.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0723.56.99.29.

Oferta Pret Containere

Oferim containere modulare (birou - santier - locuinta ) de vanzare sau de inchiriat in toate localitatile tarii la cele mai mici preturi.

Preturi Producator

Telefon info clienti:
0723 56 99 29

Super Oferte la Containere - Locuit - Birou - Santier - de vanzare