Inchiriere Containere 

Containere Pret/ZI
Container paza 1500x1500x2300 mm  3 Euro/zi
Container birou cu AC 6000x2400x2700 mm  5.5 Euro/zi
Container depozitare 6000x2400x2700 mm  5 Euro/zi
Container depozitare 12000x2400x2700 mm 8 Euro/zi
*Preturile nu includ costurile de transport  

Containerele modulare de inchiriat produse din materiale sigure

Containerele modulare de inchiriat sunt produse din materialele cele mai bune si sigure, respectand normele ISO. Containerele metalice modulare si monobloc pe care le inchirirem au usi exterioare anti-efractie din metal si ferestre plasate pe toate partile din termopan. Containerele dispun de covoare rezistente din PVC.
Containerele disponibile pentru inchiriere pot fi concepute dupa nevoile si preferintele clientului. Containerele de vanzare pot avea orice forma, suprafata sau dimensiune, pot fi containere metalice simple sau containere metalice complexe, amenajate mai mult sau mai putin, cu scara exterioara sau fara.

Inchiriere Containere modulare si monobloc lai preturi mici

Containerele modulare si monobloc pe care le puteti inchiria la preturi mici indiferent pentru ce perioada si din ce localitate a tarii sunteti, pot avea orice suprafata. Ele pot fi utilizate pentru diverse destinatii: containere metalice de santier, containere modulare de birou, containere pentru depozit, containere pentru locuit. In functie de dorintele clientului containerul de inchiriat poate fi utilat complet si poate indeplini rol de bucatarie, dormitor sau grup sanitar.
Containerele modulare sau monobloc de inchiriat in toata tara sunt dotate cu instalatii electrice complete si dispun de sisteme de climatizare. Ferestrele au geam termopan cu sistem de deschidere oscilobatanta.

Inchirierea containerelor modulare o solutie ieftina

 

Factura pentru inchirierea containerele metalice monobloc sau modulare se va achita in termenul prevazut, in RON la cursul BNR din ziua respectiva.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0723.56.99.29.

 

Super Oferte la Containere - Locuit - Birou - Santier - de vanzare

Oferta Pret Containere

Oferim containere modulare (birou - santier - locuinta ) de vanzare sau de inchiriat in toate localitatile tarii la preturi mici.

Preturi Producator

Telefon info clienti:
0723 56 99 29

Social Icons