Free cookie consent management tool by TermsFeed

Utilizari creative pentru containere de transport

containere de transport palmex


1. AIRBNB & proprietati de inchiriere

Există o tendință actuală, gazdele Airbnb fac investiții pentru a transforma casele de containere de transport maritim în escapade unice. Cu putina creativitate puteți transforma un container de transport într-un hotel contemporan. Interesul pentru casele de containere de transport maritim câștigă popularitate, deoarece costul pentru a cumpăra unul este redus și veți putea obține rentabilitatea investiției odată ce începe să obțină rezervări pe Airbnb.
 

2. Birouri

In ziua de astăzi, birourile de containere de transport maritim devin o soluție mult mai convenabilă în comparație cu problemele tradiționale de construcție. Designul lor durabil, caracteristicile ecologice, accesibilitatea, ușurința de a fi re-localizat, rezistența durabilă la vremea aspră și impactul lor ecologic asupra planetei noastre, fac din un spațiu de birouri pentru containere de transport maritim o modalitate valoroasă de a vă conduce compania în viitorul său.


3. Magazine temporare

Containerele de transport pot fi utilizate ca structuri temporare pentru magazinele pop-up atunci când sunt necesare evenimente de specialitate. Ele pot fi, de asemenea, transportate, ceea ce înseamnă o configurare mult mai simpla de cate ori este nevoie.
 

4. Spitale de urgență și adăposturi în caz de dezastre

Atunci când apar urgențe de sănătate, este important ca furnizorii de servicii medicale să aibă o stație de lucru mobilă ca parte a planificării pregătirii pentru situații de urgență. Acestea pot fi mutate de la un loc la altul, mergând oriunde este nevoie in caz de bombardamente, cutremure, uragane și multe altele. În aceeași ordine de idei, ele pot fi, de asemenea, utilizate ca adăposturi temporare în caz de dezastre atunci când este cazul.


 

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙