Free cookie consent management tool by TermsFeed

Constructie modulara persoane fara adapost - Primaria Cluj

  • Modulele sunt echipate cu mobilier
  • In jur de 26 de module
  • Buget: aprox 13.000 Euro/buc

Intr-o lume in care problemele sociale sunt tot mai complexe si mai urgente, constructia modulara poate fi o solutie rapida si eficienta pentru a oferi cazare temporara persoanelor fara adapost. Un exemplu elocvent in acest sens este proiectul pe care l-am realizat pentru Primaria Cluj, pentru care am reusit sa punem in practica o astfel de solutie in timp record.

Cele 26 de containere mobilate si dotate cu toate facilitatile necesare pentru o locuinta decenta sunt o dovada a faptului ca, prin constructia modulara, putem oferi un spatiu de trai temporar persoanelor aflate in situatii de dificultate. Iluminatul, radiatorul si aerul conditionat sunt dotarile esentiale, iar scara exterioara asigura accesul facil la locuinte.

Cu un pret de aproximativ 13.000 Euro fara TVA, aceasta solutie modulara este o optiune viabila pentru a raspunde nevoilor urgente ale comunitatii. In plus, aceasta poate fi adaptata si extinsa in functie de necesitati, oferind un grad de flexibilitate si adaptabilitate crescut. 

In concluzie, constructia modulara poate fi un raspuns prompt si eficient la problemele sociale, cum ar fi cazurile de persoane fara adapost. Proiectul realizat de Primaria Cluj este o dovada a faptului ca, prin astfel de solutii, putem contribui la imbunatatirea vietii celor mai vulnerabili dintre noi.

Galerie
Constructie modulara persoane fara adapost - Primaria ClujConstructie modulara persoane fara adapost - Primaria ClujConstructie modulara persoane fara adapost - Primaria ClujConstructie modulara persoane fara adapost - Primaria Cluj


Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙