containere de santier

Containerele santier de vanzare disponibile la preturi mici. Firma noastra comercializeaza containere de santier de calitate buna , rezistente si dotate cu geam termopan si covor PVC, disponibile pentru toate localitatile tarii.

Containere santier de Vanzare complet utilate pentru diferite activitati

In functie de nevoile clientului, containerele santier pot fi partial sau complet utilate cu tot ceea ce este nevoie pentru buna desfasurare a activitatii pentru care sunt cumparate: containere de santier

Dotari cu grup sanitar

Containerele santier disponibile pentru cumparat pot fi dotate cu grup sanitar. In functie de nevoile clientului, containerele santier  pot dispune de dus, wc, pisoar, lavoar, oglinzi, savonier sau boilere.

Containerele santier pot avea orice suprafata doreste clientul sa cumpere. Pot fi containere modulare metalice simple sau containere metalice complexe, cu scara exterioara sau fara.

Containerele santier au planseul format din patru piese de colt cu sistem twist lock. Sunt din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, dispun de structura metalica profilata la rece cu vata minerala de sticla norma C1 de 100 mm, OSB de exterior 18 mm si linoleum PC trafic intens. Rezistenta portanta este de 400 kg/m2.
Acoperisul containerelor santier  de vanzare este format din patru piese de colt sistem twist lock, au structura metalica profilata la rece si prevazuta cu canal de drenare a apei. Este realizat din tabla zincata dublu faltuita 0,5 mm. Dispune de membrana hidroizolatoare. Are vata minerala 100 mm norma C1 si pal melaminat de 18 mm. Este dotat cu instalatie electrica. Rezistenta portanta este de 250 kg/m2.

Dotari cu cu geam termopan si instalatie electrica

Acoperisul containerelor santier de vanzare este sustinut de stalpi profilati la rece din tabla cu o grosime a materialului de 3 mm.
Peretii containerelor santier disponibile pentru vanzare sunt formati din panou sandwich poliuretan tip C 1 50 mm. La cererea clientului se pot executa si alte grosimi. Usa este 800 x 2000 PVC sau usa metalica Ninz. Fiecare perete dispune de 2 ferestre PVC oscilobatante 1000/1000 cu geam termopan.
Containerele santier de vanzare dispun de instalatie electrica atat in exterior cat si in interior. Instalatia electrica din exterior este formata din doua prize exterioare de 380 V la 32 A si agrafa pentru impamantare. Instalatia electrica din interior este formata dintr-un tablou cu sigurante automate de 10 A/25 A, doua prize duble IP55, un comutator si doua lampi neon 2 x 18 IP 65.

Containere Santier de Vanzare in sistem LEGO

Containerele santier sunt realizate in sistem LEGO de aceea montarea lor si demontarea se fac usor. Containerele santier sunt disponibile pentru vanzare la preturi mici, sunt foarte practice si usor de transportat de aceea ele reprezinta cea mai eficienta solutie pentru orice tip de afacere.
Firma noastra comercializeaza containere santier  la preturi mici . Pentru perioade lungi de timp sau volum mare de containere preturile pot fi negociate.

Odata semnat contractul, preturile nu vor mai suferi modificari, raman neschimbate pe tot parcursul colaborarii.
Daca doriti sa cumparati containere in Galati sau pentru alte localitati din tara beneficiind de calitate inalta la preturi de producator va rugam sa ne contactati la telefon 0723 56 99 29 sau la e-mail info@palmex.ro

Super Oferte la Containere - Locuit - Birou - Santier - de vanzare

Oferta Pret Containere

Oferim containere modulare (birou - santier - locuinta ) de vanzare sau de inchiriat in toate localitatile tarii la preturi mici.

Preturi Producator

Telefon info clienti:
0723 56 99 29

Social Icons