Societatea noastra comercializeaza urmatoarele tipuri de cabine ecologice:

  • Cabine Ecologice de tip TOYPEK

    Cabina de toaletă TOYPEK este fabricată folosind echipamente moderne prin turnare prin injecție. Acest lucru asigură o înaltă calitate și precizie a pieselor, ceea ce este important pentru asamblare și funcționare. Este fabricat complet, inclusiv paletul de bază, din polietilenă de înaltă densitate de înaltă calitate, cu adăugarea de stabilizatori termici. Paleta (baza) armată a cabinei nu putrezește și este ușor de curățat. Cabina este echipată cu o ușă antivandal. Toaleta se foloseste doar racordata la reteaua de apa-canal, fiind prevazuta cu teava PVC de 110mm diametru pentru evacuare ape uzate, si racord de 1/2 (cu mufa rapida de gradina) pentru alimentare cu apa curenta. Usa este prevazuta cu arcuri ascunse ce asigura inchiderea automata si o incuietoare cu indicator (Liber-Ocupat) de semnalizare.
  • Cabine Ecologice de tip ARMAL

    Cabina toaletă  de tip TOYPEK  sunt confectionate din polietilena de inalta densitate de gradul 4 cu tratament UV si adaos de stabilizatori de caldura. Prin urmare toaletele au rezistenta mecanica si de temperatura mare. Este rezultatul a multor ani de experienta in productia toaletelor ecologice.Toaletele sunt prevazute cu grille de aerisire ce permit circulatia aerului fara a lasa patrunderea insectelor in cabina. Usa este prevazuta cu arcuri ascunse ce asigura inchiderea automata si o incuietoare cu indicator (Liber-Ocupat) de semnalizare. Potrivite șantierele de construcție pe termen lung și pentru zonele urbane, sunt ușor de conectat la sistemul de instalații sanitare. În interior, componentele ușoare, realizate din rășină în loc de porțelan, fac toaleta deosebit de ușor de manipulat și instalat. O chiuvetă de spălare manuală poate fi integrată ca accesoriu opțional.

 

 

 

Oferta Pret Containere

Oferim containere modulare (birou - santier - locuinta ) de vanzare sau de inchiriat in toate localitatile tarii la cele mai mici preturi.

Preturi Producator

Telefon info clienti:
0723 56 99 29

Social Icons