containere de locuit

Containere locuinta de vanzare

 

Palmex C.M. S.R.L. produce la cel mai bun pret containere . Modulele destinate spatiilor de locuit pot fi adaptate pentru orice tip de activitate.

  • » La solicitarea clientului, se pot construi si amenaja la containerul tip locuinta holuri, incaperi compartimentate, sali speciale etc.
  • » Containerele de locuit sunt alcatuite, in general, dintr-o structura metalica profilata la rece cu materiale ce au grosimi cuprinse intre 3 si 12 mm.
  • » Izolatie termica si fonica pentru containerele locuinta
  • » Compartimentarea si pozitionarea elementelor sanitare se executa optional în baza unei comenzi ferme emise de catre cumparatorul containerului tip locuinta

 containere de locuit

Pretul si calitatea containerelor de locuit sunt o solutie accesibila, daca sunteti in cautarea unei case pe termen lung sau scurt. Containerele de locuit sunt mai ieftine decat cele construite din caramida, constructia lor dureaza mai putin de 4 saptamani iar daca doriti realocarea acestora ea poate fi facuta foarte usor. Containerul de locuit este solutie moderna si eleganta care protejeaza mediu inconjurator. Containerele de locuit sunt compuse din mai multe module care pot fi aranjate dupa necesitati sau pot fi realocate foarte usor. Calitatea containerelor de locuit este una deosebita ,intrucat respectam normele ISO iar pretul acestora este unul excelent avand in vedere raportul pret -calitate. Containerele de locuit sunt construite intr-un timp scurt, mai putin de 4 saptamani ,iar transportul acestora este realizat usor si repede avand in vedere ca intr-un camion pot incapea 10 containere. Peretii containerelor de locuit se pot finisa cu lambriuri, ghips-carton sau orice se doreste la comanda. Ele pot contine bai complet utilate cu dusuri, lavoare, toalete, dormitoare . Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati paginile de informatii sau sa ne contactati prin email: info@palmex.ro sau la tel:+40 0723.56.99.29

Super Oferte la Containere - Locuit - Birou - Santier - de vanzare

Oferta Pret Containere

Oferim containere modulare (birou - santier - locuinta ) de vanzare sau de inchiriat in toate localitatile tarii la cele mai mici preturi.

Preturi Producator

Telefon info clienti:
0723 56 99 29

Social Icons