Containere de vanzare | Containere de vanzare | Containere de vanzare | Containere de vanzare |
Containere de vanzare
Containere de vanzare | Containere de vanzare | Containere de vanzare | Containere de vanzare |
Containere de vanzare
Containere
Containere

Lichidare de Stoc

Lichidare Stoc
Preturi CONTAINERE De VANZARE birou
Au mai ramas doar cateva containere.

Preturi containere de vanzare : birou - locuit - santier - modulare

REALIZAM PROIECTE 3D GRATUIT
PRIN CARE SE ASIGURA ALEGEREA SOLUTIEI TEHNICE OPTIME

Top 10  Lucruri pe care Trebuie sa le Stii despre ContainereTop 10  Lucruri pe care Trebuie sa le Stii despre Containere

\

BUN VENIT! COMPANIA PALMEX CM, PRODUCATOARE DE CONTAINERE TIP BIROU, SANTIER, LOCUIT. REALIZAM CONTAINERE BIROU, CONTAINERE SANTIER, CONTAINERE MODULARE LA COMANDA SAU IN SERIE, COMPLET DOTATE SI UTILATE!

Infiintata in anul 2011 societatea Palmex CM are ca obiectiv de activitate, producerea si comercializarea de containere modulare locuibile si a ajuns sa ocupe un loc important pe piata producatorilor in jud. Galati si in Romania. Implementand astfel normele de calitate ISO9001/2008, adaptandu-se in permanenta la cerintele pietei. Containerele modulare realizate de noi sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare, sunt noi, de ultima generatie si incorporeaza imbunatatiri recente in proiectare si structura materialelor respectand standardele impuse. Se consulta cu clientii asupra proiectelor pentru a optimiza structura containerelor in functie de necesitatile lor.

Containere birou de vanzare disponibile la preturi mici . Firma noastra comercializeaza containere birou de calitate buna , rezistente si dotate cu geam termopan si covor PVC, disponibile pentru toate localitatile tarii.

 containere de birou

Containere birou de Vanzare complet utilate pentru diferite activitati

In functie de nevoile clientului, containerele birou pot fi partial sau complet utilate cu tot ceea ce este nevoie pentru buna desfasurare a activitatii pentru care sunt cumparate:
 containere de birou

Dotari containere de birou cu grup sanitar

Containerele birou disponibile pentru cumparat pot fi dotate cu grup sanitar. In functie de nevoile clientului, containerele birou pot dispune de dus, wc, pisoar, lavoar, oglinzi, savonier sau boilere.

Containerele birou pot avea orice suprafata doreste clientul sa cumpere. Pot fi containere birou simple sau containere birou,cu scara exterioara sau fara.

Containerele birou au planseul format din patru piese de colt cu sistem twist lock. Sunt din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, dispun de structura metalica profilata la rece cu vata minerala de sticla norma C1 de 100 mm, OSB de exterior 18 mm si linoleum PC trafic intens. Rezistenta portanta este de 400 kg/m2.
Acoperisul containerelor birou de vanzare este format din patru piese de colt sistem twist lock, au structura metalica profilata la rece si prevazuta cu canal de drenare a apei. Este realizat din tabla zincata dublu faltuita 0,5 mm. Dispune de membrana hidroizolatoare. Are vata minerala 100 mm norma C1 si pal melaminat de 18 mm. Este dotat cu instalatie electrica. Rezistenta portanta este de 250 kg/m2.

Dotari containere birou cu cu geam termopan si instalatie electrica

Acoperisul containerelor birou  de vanzare este sustinut de stalpi profilati la rece din tabla cu o grosime a materialului de 3 mm.
Peretii containerelor birou disponibile pentru vanzare sunt formati din panou sandwich poliuretan tip C 1 50 mm. La cererea clientului se pot executa si alte grosimi. Usa este 800 x 2000 PVC sau usa metalica Ninz. Fiecare perete dispune de 2 ferestre PVC oscilobatante 1000/1000 cu geam termopan.
Containerele birou  de vanzare dispun de instalatie electrica atat in exterior cat si in interior. Instalatia electrica din exterior este formata din doua prize exterioare de 380 V la 32 A si agrafa pentru impamantare. Instalatia electrica din interior este formata dintr-un tablou cu sigurante automate de 10 A/25 A, doua prize duble IP55, un comutator si doua lampi neon 2 x 18 IP 65.

Containere birou de Vanzare in sistem LEGO

Containerele birou sunt realizate in sistem LEGO de aceea montarea lor si demontarea se fac usor. Containerele birou sunt disponibile pentru vanzare la preturi mici preturi, sunt foarte practice si usor de transportat de aceea ele reprezinta cea mai eficienta solutie pentru orice tip de afacere.
Firma noastra comercializeaza containere birou  la preturi mici . Pentru perioade lungi de timp sau volum mare de containere preturile pot fi negociate.

Odata semnat contractul, preturile nu vor mai suferi modificari, raman neschimbate pe tot parcursul colaborarii.
Daca doriti sa cumparati containere in Galati sau pentru alte localitati din tara beneficiind de calitate inalta la preturi de producator va rugam sa ne contactati la telefon 0723 56 99 29 sau la e-mail info@palmex.ro

Containere de Vanzare BIROU - SANTIER - LOCUINTA in toate localitatile tarii la pret de producator

Telefon info clienti: 0723 56 99 29

Detalii Containere de vanzare

Contactati-ne!

Containere de vanzare

Va rugam sa completati formularul alaturat cu o cerere de oferta personalizata.

Compania Palmex CM produce, comercializeaza la preturi de producator si inchiriaza containere tip birou, santier, locuinta realizate respectand normele ISO, dupa cele mai noi si exigente standarde in domeniu, in toate localitatile din Romania care pot fi livrate si montate rapid oriunde in tara, in deplina siguranta cu masini speciale si personal calificat.

Social Icons

Despre noi

Compania noastra se distinge prin atentia deosebita cu care abordeaza fiecare proiect, indiferent de marimea acestuia. Am realizat proiecte atat cu persoane fizice cat si cu persoane juridice atat in tara cat si in strainatate. Raportul pret calitate este unul excelent avand in vedere faptul ca firma noastra a implementat normele ISO9001/2008 privind calitatea lucrari. Orice proiect aveti nu ezitati sa apelati la noi pentru realizarea lui personalul nostru calificat va sta la dispozitie pentru orice informatie doriti

Avantaje containere

 • se pot executa si la comanda
 • se pot optimiza in functie de necesitatile dumneavoastra.
 • se pot amplasa si supraetajat, necesitand o suprafata mica de instalare acestea fiind foarte solide
 • se pot amplasa in orice locatie dorita de dvs
 • se pot instala si muta pe suprafete instabile sau in alte locatii dificile
 • sunt izolate termic si foni

Contact

 • Ing. Palade Florin
 • Punct de lucru Galati: Calea Prutului Nr. 11, Galati - Romania
 • Punct de lucru Bucuresti: Soseaua de centura, nr.12, km.7, Tunari-Bucuresti
 • info@palmex.ro
 • Tel: 0723569929