Containere de birou, containere de santier si containere de locuit produse de Compania Palmex CM sunt de cea mai buna calitate, firma noastra a fost infiintata in anul 2011 in Galati si in prezent ocupa un loc important pe piata din Romania in domeniul comercializarii si inchirierii containerelor de birou, santier, de locuit indiferent de complexitatea sau destinatia lor: containere metalice modulare si monobloc

In calitate de producator, Palmex CM a implementat normele de calitate ISO9001/2008 si garanteaza respectarea celor mai riguroase standarde in vigoare. Palmex CM produce containere ( birou - santier - locuinta ) metalice monobloc sau modulare de ultima generatie, dupa cele mai noi si imbunatatite metode tehnice de proiectare si structurare, pentru tot teritoriul tarii.

Noi, echipa Palmex CM, sustinem clientii prin atentia cu care tratam fiecare proiect in parte. Acordam gratuit consultanta cu ajutorul expertilor nostri in domeniu, de fiecare data cand vindem sau inchiriem containere tip birou, santier, locuinta prezentand clientului cele mai inovative solutii si incercand sa raspundem perfect dorintelor si nevoilor sale.

Ne mandrim cu faptul ca oferim cel mai bun raport calitate/pret de pe piata vanzarii si inchirierii containerelor modulare. Containerele metalice modulare sau monobloc pe care le comercializam sau inchiriem sunt noi si au preturi de producator. Preturile se pot negocia atunci cand volumul de containere cumparate sau inchiriate este unul important ori in cazul in care perioada pentru care se incheie contractul de inchiriere este lunga.

Profesionalismul echipei Palmex CM, calitatea containerelor pe care le producem, promptitudinea in respectarea termenelor stabilite impreuna cu clientul si preturile de producator pe care le oferim ne-au consolidat pozitia de partener de incredere pentru companii din toata Romania, reusind sa facem fata si celor mai mari exigente. Livram si asamblam containere metalice modulare si monobloc in toate localitatile tarii, in conditii de maxima siguranta, utilizand masini utilitate speciale si personal calificat.

De ce va recomandam produsele noastre? Pentru a va bucura de eficienta, calitate si costuri reduse, elemente de baza pentru buna desfasurare a afacerii dvs. Containerele metalice de tip birou, santier, locuinta se pot instala rapid si usor oriunde, fie pe o suprafata plata, fie pe o suprafata inclinata, astfel activitatea poate incepe imediat. Containerele metalice sunt izolate fonic si termic, rezista la intemperii si cutremure si sunt disponibile la costuri reduse. In functie de necesitatile clientului se pot adapta imediat oricarei situatii noi. Containerele simple se pot extinde devenind complexe, pot deveni supraetajate , li se poate schimba forma, li se poate adauga scara exterioara si pot chiar deveni cladiri containerizate de maxim 4 nivele.

Termenul de executie poate dura intre 3 si 25 de zile lucratoare in functie de complexitatea proiectului. Acordam 2 ani garantie pentru lucrarile noastre.

Super Oferte la Containere - Locuit - Birou - Santier - de vanzare

Oferta Pret Containere

Oferim containere modulare (birou - santier - locuinta ) de vanzare sau de inchiriat in toate localitatile tarii la cele mai mici preturi.

Preturi Producator

Telefon info clienti:
0723 56 99 29

Social Icons